Psychyka

Dobrý den,byla jsem u lekare na vysetreni s podezrenim na stitnou zlazu,ale vysledky naprosto v poradku pry za muj stav muze psychika,mám neustalí pocit na omdlení je my zle od zaludku,busí my srdce,pocity horka,nejcasteji mam tyto priznaky v preplnenych cekarnach ,nakupnich centrech atd,myslite si ze to muze byt psychycke?mam 15 měsíčního syna a stava se my to u doma

Odpověď odborníka:

Dobrý den,je to velmi pravděpodobně projev úzkostných stavů,někdy mohou být vystupňovány až k panice.Tyto stavy jsou velmi dobře léčitelné,je třeba s léčbou neotálet,jinak si člověk vytvoří velké množství nepříjemných asociací.Praktický lékař Vám může předepsat 2 typy léků-na krátký čas rychle působící protiúzkostný lék,který je třeba do 2.týdne začít nahrazovat antidepresívem,to je lék hlavní,působící rafinovaně na rovnováhu mozk.přenašečů,bude Vás chránit před návratem úzkostných episod.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: