Rakovina tlustého střeva

tři měsíce trpím bolesti břicha a nadýmáním, vyšetření sono v pořádku, gastroskopie v pořádku, krevní testy v pořádku, jen menší chudokrevnost, mám jít na vyšetření střev, důvod asi rakovina tlustého střeva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud trpíte vyjmenovanými obtížemi a doposud provedená vyšetření neukázala jejich příčinu, je vyšetření střev nezbytné. Nepoložil(la) jste žádnou otázku, proto Vám jen popřeji hodně štěstí a brzké uzdravení.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: