Salmonella a očkování mmr

Dobrý den,syn na 2 letech onemocněl salmonelou,které se zbavoval cca 4.měsíce....jak dlouho by měla trvat rekonvalescence,když ho čeká očkování Priorixem.Jen poznamenám,že od půl roku je pomalejší v růstu a přibývání na váze...ve věku 32měsíců má 88cm a 11kg.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, posouzení vhodného odstupu očkování je na ošetřujícím lékaři, který zná detaily zdravotního stavu a průběh onemocnění, teoreticky doporučuji odstup v řádu týdnů. Horní věková hranice pro podání vakcíny Priorix není omezena.Přeji hodně zdraví.

MUDr. Hana Ševčíková
MUDr. Hana Ševčíková

Specializace: Vakcinace a cestovní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x