Salmoneloza

V pokoji jsem si na 3 dny zapemenul talíř s míchaným vajíčkem, je možné chytit salmonelu vzduchem nebo tak? poslední dobou jsem jaksi unaven a mám divný pocit v oblasti břicha, nevím jestli je to tím vedrek nebo tímhle. díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Martine,
nebojte, salmonelozu vzduchem chytit nemůžete. Nicméně pokud jste opravdu snědl 3 dny "uleželá" vajíčka v pokojové teplotě, trávicím obtížím se nejspíše neubráníte.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: