Skoky do vody

Dobrý den,jsem v 7 týdnu těhotenství a chodím s dvoulketým synem plavat.už jednou jsem samovolně potratila a bojím se,jestli to plavání nemůže nějak škodit.Ještě mám dotaz,neboť dnes syn dneska spadl z okraje bazénu a já za ním rychle skočila na mělčinu a mám strach,abych třeba z toho nárazu nepotratila.Za jak dlouho bych to případně poznala?Může to mít vliv na plod?Děkuji

Odpověď odborníka:

Skoky na břicho zcela jistě mají negativní vliv na plod. Skoky do vody pro vás nejsou vhodné, jinak samotné plavání ano. Takže pokud si myslíte, že budete muset do vody skákat, pak raději na plavání s dítětem nechoďte vůbec. Jinak v 7. týdnu ještě tak velké riziko nehrozí, ale s rostoucím bříškem byste skutečně mohla být ohrožená.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: