Špinění

Dobrý den, beru třifázovou antikoncepci Triquilar asi 3 roky. Předtím jsem brala jednofázovou, kterou mi ale paní doktorka musela přerušit kvůli silnému krvácení mimo cyklus (2 týdny před menstruací) a kvůli tomu také beru třifázovou, s kterou jsem neměla nikdy problémy, až doteď. Minulý měsíc jsem neměla měsíčky, protože jsem potřebovala vynechat menstruaci a celý měsíc mě pobolívá v podbříšku. Nyní mám týden před menstruací a mám takové lehké špinění, ani to neni krvácení, spíš mám na kalhotkách jen malinké kapky krve, žádné síné špinění, na které by byla potřeba vložka. Léčila jsem kvasinkovou infekci a brala jsem tabletky Entizol a vaginální čípkY Candibene, tak jestli to nemůže být způsobeno také tím. Chťla bych se tedy zeptat, čím to může být způsobeno, nikdy předtím se mi to s touhle třifázovou antikoncepcí nestalo. Je také možné, že jsem těhotná? Četla jsem, že to může také být uhnizďování vajíčka. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Entizol aní Candibene to nezpůsobily ale třífázová antikoncepce je krajně nevhodná ke kontinuálnímu podávání. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: