Špinění

Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat, v únoru jsem začala s injekční antikoncepcí- Sayanou, před měsícem jsem byla na druhé injekci, do doby pár dní zpět jsem byla bez menstruace, jenže teď se objevilo několikadenní špinění. Jen se chci zeptat, působí antikoncepce stále plně? Není to třeba signál snížené účinnosti? Děkuji mnohokrát

Odpověď odborníka:

Dobrý den, buďte bez obav, špinění neznačí snížení účinku antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: