Špinění

Mám takovou otázku. Včera jsem byla na očkování proti žloutence typu A, moje lékařka mi řekla, že nesmím mít menstruaci jinak bych látky vyplavyla.Samozdřejmě jí nemám. Beru ale hormonalní antikoncepci druhý měsíc a slabě špiním, chci se zeptat zda to má ňáký vliv nebo to něčemu vadí?

Odpověď odborníka:

To by určitě vadit nemělo.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyhněte se zimním zlomeninám (nejen) výběrem správné obuvi
Články: Vyhněte se zimním zlomeninám (nejen) výběrem správné obuvi
S přicházející zimou stoupá...
Jízda na kole může být spojena s neplodností
Články: Jízda na kole může být spojena s neplodností
Studie zaměřená na jízdu na...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Možné vedlejší účinky očkování proti chřipce
Články: Možné vedlejší účinky očkování proti chřipce
Očkovací látky proti...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: