Špinění

Dobrý den, užívám antikoncepsi mercilon a jsem s ní spokojená. Často mívám vaginální infekce a tak jsme začala používat jako prevenci femisan. Kdykoliv si ho ale zavedu aplikátorem na noc, ráno a další den špiním, až krvácím. Z čeho to může být? Nemůže to nějak narošovat antikoncepci?? Díky K.V.

Odpověď odborníka:

Ne,antikoncepci to jistě nenarušuje bylo by potřeba léčit infekci podle původce stanovit MOP a kultivaci Femisan neni všepasitelný příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: