Špinění během antikocepce

Dobrý den, mám problém. Beru HA Marvelon už asi 2 roky a teď poslední dva měsíce se mi stává že když mi zbývá poslední pilulka nebo když jsem dobrala poslední pilulku z platíčka, tak začnu slabě špinit ale za pár dní to přejde v menzes a jak začnu brát další platíčko po pauze tak je vše v pořádku. Je to něco vážného? Měla bych změnit HA ? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může jít o projev hormonální dysbalance, ke které někdy i během užívání ATK dochází. Zkuste ještě jeden měsíc počkat, pokud by se stav neupravil, bylo by na místě antikoncepci změnit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co odhalí alergii na mléko
Články: Co odhalí alergii na mléko
Příznaky tohoto typu...
Prsní implantáty nemají vliv na opakovaný výskyt rakoviny prsu
Lupénka
Články: Lupénka
Lupénka, psoriáza, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Když se klouby ozývají, pátrejte po příčině
Články: Když se klouby ozývají, pátrejte po příčině
Někdy to zažil snad každý...
Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Články: Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Inhalační podání léčiv...
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
Prochladnutí organismu může...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x