Špinění a zánět močového měchýře

Dobry den, mam takovy delsi dotaz. Mela jsem naposledy menstruaci 23.2., mam ji nepravidelnou a vetsinou ji nedostavam drive, spise se zpozdenim. Jde o to, ze 11.3. jsem mela s pritelem sex chraneny kondomem (HA neberu). Druhy den jsem byla na kozni a napsala mi Beloderm na ekzem. 14.3. jsem citila paleni, kdyz jsem byla curat, tak jsem si koupila urinal acut a pila urologicke caje. V prubehu tydne to ustoupilo, ale 20.3. se mi objevil hnedy vytok a paleni pri moceni se mi vratilo. Nyni vytok slabne. Myslite, ze mohl nahradit menstruaci? Nebo ze Beloderm nejak ovlivnil cyklus? Nevim si rady. Chystam se jit k lekari, jestli nemam zanet mocoveho mechyre, ale nevim, jak s tim vytokem. Dekuji za jakoukoli radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, beloderm potíže neudělal,spíše to byl nedoléčený zánět močového měchýře,který se přesunul dále na pochvu. navštivte lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: