Špinění a těhotenský test

Dobrý den, tři týdny jsem s přestávkami špinila a nyní trošku krvácím. Udělala jsem si těh. test a vyšel pozitivně. Dělám v obchodě, tak mám dost námáhavou práci. Bojím se, že si můžu ublížit. Návštěvu lékaře mám objednanou. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, gratuluji k těhotenství a přeji, aby v pořádku pokračovalo. Neměla byste zvedat těžké předměty (tj.těžší než cca 5 kg), měla byste podle potřeby odpočívat. Pokud to není možné dodržet, je vhodné navštívit lékaře nyní (nečekat až na termín) a vysvětlit mu situaci. To samé platí, pokud by se zase objevilo krvácení nebo jakékoli jiné obtíže (bolesti břicha apod.).

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: