Špinění a posunutí menstruace

Dobrý den, už třetím rokem užívám antikoncepci Stodette. Občas si menstruaci posunu a udělala jsem to i teď jenže asi něco není v pořádku. Začala jsem špinit v tom dni, kdy to běžně dostávám. Ale to bych asi správně neměla, protože jsem antikoncepci nevysadila. Dozvěděla jsem se, že tělo si na tu antikoncepci zvykne a účinek se sníží. Je to pravda? Můžu otěhotnět? Zeptala bych se své doktorky ale ta má dovolenou a nikdo tam není. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Špinění se při kontinuálním užívání může vyskytnout, otěhotnění není pravděpodobné,pokračujte v užívání tak jak jste zvyklá,pokud by neustávalo byla by na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: