Špinění při braní ha

Dobrý den, prosím o radu. Před třemi týdny jsem byla na kyretáži z důvodu silného a dlouheho krvácení. Po provedení zákroku jsem za dva dny začala užívat opět HA. Kyretáž mi byla provedena v týdnu, kdy se při braní HA dělá pauza. Lékař mi řekl, že nebrání nic v tom, abych v užívání nepokračovala. Při braní 18. pilulky jsem začala mírně špinit, vždy k večeru.Je to již třetí den. Jaký to má asi důvod? Beru HA Jangee. Je to ještě důsledek po kyretáži? Nebo nasazení HA? Dobírám teprve druhé plato. Na kontrole po výkonu jsem byla, vše v pořádku. Pouze mi bylo oznámeno, že v děloze a v děložním hrdle byly polipy. Co mám dělat? Mám dodržet placebový týden, nebo mám začít brát hned nové plato bez placebového týdne? Mám strach, aby menstruace nebyla tak silná a dlouhá, abych zase nemusela na kyretáž či lékaři. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud krvácení ustane,pokračujte klidně dalším platem,pokud ne bylo by vhodné udělat 7 denní pauzu, a potom pokračovat v užívání. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: