Špinění při braní antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se poradit,jestli je nutné změnit antikoncepci. Na podzim minulého roku jsem začala brát Yaz. Již jsem načala 5.platíčko, ale po skončení menstruace mi začalo špinění. Měla jsem s tím již problém při braní 2.platíčka, to jsem špinila téměř neustále. Pak se to urovnalo, ale bohužel mě to zase začalo trápit. Je mi to nepříjemné i kvůli příteli. Ale nerada bych ji měnila, jsem s ní spokojená. Nevíte, jestli se s tím špiněním dá něco dělat? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Užíváte s pauzou nebo kontinuálně?Pokud kontinuálně neměla by jste brát bílé placebo tablety, pokud s přestávkami a trvá to již od podzimu,byla by na místě úvaha o změně antikoncepce Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x