Špunty do uší

Dobrý den, bydlím na koleji a nedá se tu kvůli hluku spát, probudí mě sebemenší zvuk a při velkém hluku nemohu usnout. Pořídila jsem si tedy v lékárně voskové špunty do uší. Mohu se zeptat, zda-li je jejich používání bezpečně přes celou noc? Cca na 6 - 7h denně? Při ležení mi tlačí, ale potřebovala bych si na ně zvyknout. Jsem unavená a naspím na koleji přes týden strašně málo hodin. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vosk je hypoalergenní látka a používání špuntů do uší po celou noc by nemělo vadit.

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: