Šroub v noze

Krásný dobrý den,pane doktore,prosím Vás,chci se zeptat,v červnu 09,jsem byla na operaci zanártní zlomeniny 5 MTT,dali mi tam 5 cm šroub.Má otázka zní-je pro tělo lepší šroub vyndat ?Nedělá tam za pár let a vůbec do budoucna problém?Váš kolega chirurg mi nedokázal odpovědět,nebo nepochopil otázku,nevím ! Pevně věřím,že Vy mě neodkážete na svého ošetřujícího lékaře....To není odpověď,pane doktore! Předem děkuji a přeji krásné vánoce.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otázka je sice jasná, ale odpověd už taková nebude - jde totiž o druh kovového mateiálu, který vm tam chirurgové dali. Většinou se šrouby neodstranují, není ničím nebezpečné je mít dlouhodobě až trvale (jde o inertní, nereagující materiál), ale protože netuším, jaký druh operace a jaký druh kovového materiálu vám tam při operaci dali, bude nutné se zeptat na kontrole lékaře, který uvidí rtg snímek a tím i druh kovu na rtg snímku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: