Štitna žláza

Dobry den asy pred 3/4rokem mi byla diagnostikovana zvýšena funkce štítné zlazy..Po léčbě Thyrozol 10 mg.4 prasky denne mi to ted snížili na 2 denne a dovolili mi zase sportovat mam se vyvarovat doplňku kde je jod to vim ale chtel jsem se zeptat jestli se mam vyvarovat i suplementaci aminokyseliny L-Tirosin?Dekuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jelikož tyrosin je prekurzorem hormonů štítné žlázy, doporučovala bych teď cvičení bez doplňků stravy tohoto druhu. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: