Streptococcus

Dobry den, mam dotaz na dignozu: ++strept. beta haemol. C, Strept.viridans jak dlouho a cim se to leci a jestli je to neco vazneho? dekuji za odpoved s pozdravem Pavel H.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Pavle, uvedené kmeny streptokoků mohou být neškodné, ale také mohou vyvolat infekční onemocnění. Doporučuji Vám domluvit se s praktickým lékařem na dalších vyšetřeních k potvrzení nebo vyloučení infekce. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: