Streptokok - v krku - ted v pochvě

Dobrý den, jsem už zoufalá, v prosinci jsem po pěti letech šla na odstranění krčních mandlí z důvodu opakovaných angín. Od svých 17ti let jsem na ně trpěla čím dál častěji. Nakonec v posl. roce jsem měla hnisavé angíny od měsíc. Antibiotika zabírali již po třetím dni takže to bylo dva dny zle a pak čím dál lepší a pak odznovu zle a zase antibiotika. Měla jsem všechny možná, včetně píchání pendaponu. Aslo vysoké. Po operaci jsem se sice angín zbavila ale od ledna mám již 6antibiotika - měla jsem jednou zánět moč. měchýře a nyní už po páte zánět dělohy, děložních vazů, vaječníků ... Dochází to tak daleko, že krvácím mimo termín menses a v dubnu jsem krvácela celý měsíc... nyní opět krvácím opět záněty dělohy apod. a menses očekávám až za 10DNÍ. aNTIKONcepci mám Evru - od svých 17ti. Nikdy jsem s ní problém neměla a ani gynekolog si nemyslí, že by to krvácení mohlo být tímto ale spíš těmi záněti. Dá se toho bacila nějak zbavit? Říkali mi že ložisko mám nejspíš v kčních mandlí a tak jsem je nechala vyndat laserem. A teď mám tohle :( Přijde mi že mám tělo závisle na atb a že spís si ten bacil zvykl na antib. které ho uspí a on pak za měsíc znova vystčí růžky ... Samozřejmě jsem upravila jídelníček, nepiju moc alkohol, beru vitaminy včetně echinacei ... už jsem opravdu zoufala :( Nechci porád brát antibiotika... Nehledně na to jak moc mě to omezuje v práci a že marození se v této dobe opravdu nevyplati ... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučila bych vám vzhledem k častým a opakovaným infektům vyšetření na imunologii.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: