Substituce testosteronem

Dobrý večer pane doktore,chtěl jsem se vás zeptat,zda-li je možné si píchat sustanon 250 častěji než jednou za 3 týdny.Jsem po kastraci a mám problémy s erekcí.Předem děkuji za odpověd!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, substituce se provádí tak, aby hladina testosteronu dosahovala normálních hladin. Pokud je tedy hladina TE při vyšetření normální, není porucha erekce důsledkem. Pokud nestačí aplikace k dosažení hodnot, lze použít i tabletky například

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x