Těhotenství

Dobrý den pane doktore, ve své neplodné dny (3dny před mensturací) jsem měla ne úplný pohlavní styk, při kterém nedošlo k protrhnutí pannenské blány (jsem pořád panna). Mám všechny příznaky těhotenství, kromě menstruace, která je stejná a pravidelná. Je možné že jsem těhotná? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud máte pravidelnou menses, gravidita není pravděpodobná,vaše pocity mohou pramenit i z psychiky,pro jistotu si udělejte těhotenský test,který je positivní již 5-6 den po koncepci Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Články: Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Pod pojmem onemocnění srdce...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Když sluníčko kouše…
Články: Když sluníčko kouše…
Po několika týdnech zimy s...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: