Těhotenství a šž

Mám velmi vysoké hodnoty TSH 80,09 a jsem v 7 týdnu těhotenství. Můj endokrinolog mi zvýšil Eutyrox ze 100 na 150. Upozornil mě na možnost samovolného potratu a požádal gynekologa o genetické vyšetření plodu. Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost, že dítě by mohlo být postižené. Děkuji za odpověď Katka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že jste neuvedla svůj přesný zdravotní stav, nelze riziko poškození plodu jen tak odhadnout. Doporučuji počkat na výsledky genetického vyšetření. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: