Těhotenství po přechodu

Dobrý den pane doktore, je mi 68 let, jsem 11 let vdova. Přechod u mě probíhal v letech 2004 - 2005, v té době jsem byla dvakrát na kyretáži. Můj dotaz Vám bude zřejmě připadat směšný, ale přesto bych chtěla znát Váš názor. Vzhledem k charakteru dotazu je mi trapné obracet se na svého gynekologa. Ve svém věku jsem si nyní našla partnera, který je o 8 let starší. Užíváme si sex. život / nechráněný styk /, pochopitelně vzhledem k našemu věku. Myslím, že není možné v tomto věku otěhotnět, není možné, že by se hormony " zbláznily". Děkuji za odpověď. Ing. I.K.

Odpověď odborníka:

Kdyby ano byla by to taková rarita že by jste se dostala do učebnic, je to skutečně prakticky vyloučené. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: