Těhotenství po sterilizaci

Dobry den chtela jsem se zeptat jsem po sterilizaci 14 let nyni mam partnera se kterym bych chtela miminko .Tak me napadlo jestli by se to dalo dat nakym zpusobem do poradku .Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Kateřino, sterilizace je nevratný zákrok. Přirozené otěhotnění je vyloučené. Otěhotnět můžete jen pomocí IVF, navštivte centrum asistované reprodukce. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: