Tříselná kýla

Dobrý den, jsem 2 týdny po operaci levostranné tříselné kýly laparoskopicky s implantovanou síťkou a chtěl jsem se zeptat. V oblasti i přímo na jizvách mám tvrdá místa tak nevím jestli je to po operaci normální nebo s tím mám radši dojít k doktorovi. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 2 týdny po operaci jizva jistě ještě není zhojená. Pokud nemáte jiné obtíže (bolesti, teploty), myslím, že se nemusíte znepokojovat. Jizvy můžete promašťovat a dělat tlakové masáže a jistě dojde k normalizaci nálezu.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: