Tříselná kýla

Dobrý den, snoubenec měl před 3 roky tříselnou kýlu,která mu bohužel praskla,chtěla bych vědět,jestli je vůbec nějaká šance,že bychom měli miminko,moc se o něj snažíme ale marně.

Odpověď odborníka:

Nevidím důvod proč by po operaci tříselné kýly nemohl mít děti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: