Tříselná kýla

Dobrý den, právě jsem podstoupil operaci tříselné kýly laparoskopickou metodou. Jako omezené mi bylo řečeno pouze 3 týdny nic nezvedat. Ale slyšel jsem, že vzhledem k tomu, že jsem vyklenutí měl uvnitř pytlíku, měl bych se na nějaký čas vyvarovat pohlavnímu styku. Rád bych věděl, co je na tom pravdy. Děkuji předem za odpoveď

Odpověď odborníka:

Nic na tom není pravdy. Jedná se jen o to, že je zde určitá rána, ošetřená kýla a že pohyb při styku může být bolestivý. Pokud nevadí nejedná se o žádnou zábranu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: