Tříselná kýla

  • Dotaz od: Robert Koukal
  • Publikováno: 12.7.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den.Jsem objednán na plastiku třís. kýly, ale pro kapacitu nemocnice až za delší dobu.Nebyl jsem informován jaké činnosti zvyšují riziko zvětšení či uskřinutí-tedy je - li rizikové např. plavání,cyklistika,pěší tůry nebo pohlavní styk.Děkuji za laskavost.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud budete všechny tyto aktity provozovat s mírou, je riziko uskřinutí minimální. Přesto bych ale doporučoval vyhnout se zátěžovým sportům. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: