Tříselná kýla

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mám 15 dnů po operaci nepřímé tříselné kýly levého třísla, formou laparoskopie a vložením síťky. Kýlu jsem měl několik let a byla větší. Nyní pozoruji, že levé tříslo je po operací mírně vyvýšené, může to být způsobeno plastikou třísla? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, v tomto stadiu to ještě může být větší, oteklé atd. Ale určitě se ukažte operatérovi.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: