Tříselné uzliny

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v tříselných uzlinách jsem si nahmatala pohyblivou bulku o velikosti fazolky (nebolestivá). Chtěla bych se zeptat, zda jsou tříselné uzliny normálně hmatatelné, nebo pouze při zvětšení. Myslím, že žádné související obtíže nemám, pouze mě po ulehnutí trápí neustálý suchý kašel. Mám absolvovat nějaká vyšetření. Nerada bych šla k lékaři s ničím, abych nebyla za hypochondra. Děkuji za odpověď. Andrea

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mízní uzliny se zvětšují většinou v reakci na zánět ve své blízkosti. Běžně jsou uzliny nehmatné, jsou měkké a velké asi jako zrnko rýže. Pokud se uzlina bude zvětšovat anebo do dalšího týdne nevymizí, navštivte lékaře. Suchý kašel také není v pořádku, ale možná máte doma jen suchý vzduch? Pokud bude kašel přetrvávat i bez nachlazení nebo zjevných příčin podráždění, navrhuji opět návštěvu lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x