Tromboza

Dobrý den , prosím o radu. V polovine srpan 09 jsem prodelala trombozu leveho lytka. Od te doby beru Warfarin 7,5mg/denně. Trapi me od te doby silne vypadavani vlasu, dlouha menstruace, krvaceni behem cyklu atd. Po dohode s cevnim lekarem mam vysadit po trech dnech vzdy po pulce (0,25mg)Warfarin a nahradit to Anopyrinem denne 100mg. Zabrani mi prosim Anopyrin tromboze, bojim se aby se mi to znova nevratilo, ale Warfarin je pro me peklo. Nebo jsem slysela, ze pomaha proti srazeni cesnekove kapsle nebo pripravek Natto. Moc prosim o odpoved a radu. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, Anopyrin také působí proti srážení krve. Co se dalších alternativních přípravků týče, byl bych s jejich používáním velmi opatrný. Každé použité je totiž třeba konzultovat s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x