Tromboza

Dobrý den,mám trombozu a beru warfarin orion 5mg,musela jsem vysadit HA,ktera tuto nemoc zapříčinila.Chtěla jsem se zeptat jestli mohu otěhotnět při braní warfarinu když nejsem nijak chráněná HA ani podobně?Můj gynekolog totiž tvrdí, že při braní warfarinu bych otěhotnět neměla, ale mě se to moc nezdá.

Odpověď odborníka:

Otěhotnět můžete,ale Warfarin je v graviditě kontraindikován příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: