Tromboza

Dobrý den,pane doktore,mám dotaz,týkající se mého onemocnění jménem tromboza.Chtěla bych vědět,zda mohu nohu zatěžovat,např.v podobě řízení auta,nebo zda mám být v naprostém klidu.V současné době si aplikuji injekce Fraxiparine a užívám Warfarin Orion.Předem Vám mnohokrát děkuji za odpověď.Renata

Odpověď odborníka:

Dobrý den, řízení auta samozřejmě navadí. Stejně tak může nohu postupně zatěžovat, cvičit, plavat atd. Samozřejmostí ale musí být dodržování medikace. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: