Účinky klionu d 100

Dobrý den, gynekolog mi předepsal Klion D100 na léčbu výtoku a škrábání v pochvě. Domnívá se, že je to kvasinková infekce. Chci se optat zda je možným nežádoucím účinkem úporné pálení v pochvě - mám jej již druhou noc cca 20 min ve tři ráno nebo je to alergická reakce na přípravek. V příbaláku o ničem tako nepíší, jen zmiňují účinek léčiva jako chemické bránění vzniku kvasinek, tak nevím. Předem děkuji za odpověď Dana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dano! Pálení v pochvě může být nežádoucím lokálním účinkem a situaci bych ihned konsultoval s gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: