Ureaplasma a gardnerella

Dobrý deň pani doktorka, mám pár otázok, na ktoré neviem nájsť odpoveď a budem rada ak mi pomožete. 1. Je ureaplasma úplne vyliečitelná alebo ostáva v malom množstve v tele navždy? 2. Je možné aby mi gardnerella sposobovala ťažký zápal močovej trubice? 3. Je možné aby gardnerella bola zapríčinená prítomnosťou ureaplasmy alebo sú to dve na sebe nezávislé infekcie? 4. Prekonala som ureaplasmu. Moj priateľ bol už dvakrát testovaný sterom z uretry - vždy negatívne. Je možné že sa nenakazil?

Odpověď odborníka:

Ureaplasma je vyléčitelná, ale nemusí to být vždy jednoduché. Gardnerela můře vyvolat zánět močové trubice. tyto infekce jsou na sobě nezávislé.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: