Ureaplasma a partner

Dobrý den, byla mi zjištěna ureaplasma a gardenela na které se momentálně léčím, mám stálého partnera který žádné potíže nemá, byl taky na vyšetření (stěry z uretry) a vzpomínané bakterie u něho zjištěny nebyly. Pohlavní styk v době mé léčby nemáme vůbec. Chtěla bych se zeptat jestli je možné že se partner ode mne nenakazil i když jsme měli pravidelně nechráněný styk a jestli musí být přeléčen i když jeho testy byli negativní. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,pokud byly testy negativní, není důvod ho léčit. Důležitá je sexuálbí abstinence v době léčby Vaší.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: