Ureaplasma a hpv - přenos a léčba

Dobry den. na vysetreni citologije se ukazala ureaplazma a hp virus rizikovych skupin. na ureaplazmu sem ja i muj manzel brali antibiotika ale na hp neberu nic nato neni lek tak nevim jak dal.mam jit na kontrolu za pul roku na citoster .od antibiotik preslo uz 2 mnesice. s nanzelem vubec nemam stik se strachu ze prenesem neco jeden na druhyho.a ani ted nevim jestli te antibiotika zabrali a ureaplazma se vylecila nebo ne .a take ten hp virus.je hrozne cekat pul roku.prosim vas nazor dekuju .

Odpověď odborníka:

dobrý den, na ureaplasmu lze otestovat, zda jste se vyléčila. HPV se neléčí, pokud by byl stav vážnější, tak byste určitě šla na kontrolu dříve než za 6M:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x