Vliv antibiotik azitromycin sandoz 500 mg na antikoncepci lindynette 20

Dobrý den, 26.2 jsem začala brát daná antibiotika Azitromycin Sandoz 500 mg a v neděli jsem je dobrala. Beru pravidelně antikoncepci Lindynette 20, a v pondělí jsem měla nechráněný pohlavní styk. Je možné, že měly antibiotika vliv na antikoncepci? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: