Vliv antibiotik při početí dítěte

Dobrý den, po viróze s vysokými horečkami beru antibiotika Zinnat 500 a manžel Augmentin 625, už půl roku se snažíme o miminko, nyní vím, že nejsem těhotná, ale nevím jestli můžeme po dobrání antibiotik začíst zase se zkoušením. Jestli antibiotika ovlivní mužské spermie a jak u mě. Děkuji vám za radu.

Odpověď odborníka:

dobrý den antibiotika co popisujete nemají vliv na kvalitu vajiček ani spermií. začit můžete kdykoli.

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: