Vymizení krvácení v pauze u antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je normální, když jsem přestala krvácet v 7dení pauze u antikoncepce jedná se o Verezanu, beru ji už asi 2 roky a bylo vše v pořádku, ale ted poslední 4 měsíce vůbec nekrvácím ani nešpiním, těhotenský test jsem si dělala a nic. Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to možné bylo by vhodné jeden cyklus vynechat použít jinou ochranu zda se cyklus obnoví. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: