Vymizení těhotenských příznaků v 9+2tt

Dobrý den, včera mi vymizely těhotenské příznaky, přestalo mne bolet v podbříšku, nemám citlivá prsa, nemám nevolnosti, které jsem v podstatě neměla ani od začátku. Velice mne to znepokojuje, jelikož jsem si přečetla hodně článků o zamlklém těhotenství. V pondělí jdu ke svému gynekologovi, ale stejně mi nic moc neřekne. Na ultrazvuku jsem byla v 7+2tt a tam mi rekli, ze srdíčko miminku tluče, ale není to moc zřetelné, tak se obávám, zdali je nyní vše v pořádku, když mi nic není. Myslíte, že bych se měla znepokojovat? Je to moje prvni miminko a moc se na něho těšíme. Děkuji S pozdravem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, co vám odpovědět: nedělejte si starosti, v tak časném těhotenství se toho může stát velmi mnoho, ale vy taky aktivně mnoho nenaděláte, budte klidná, čekejte, kvalitně jezte a věnujte se příjemným věcem. Na další kontrole na UZV uvidíte - plod poporoste a akce srdceční bude zřetelnější. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bez príznakov | Od: iveta | 5.3.2011 09:27
Ahoj, som na tom úplne rovnako, sú to dva dni a mne nie je zle, nič ma nebolí, žiadny tlak, nič... som v 10. týždni a na ultrazvuku bolo všetko v poriadku. neviem či mám ísť znovu na kontrolu, alebo čakať. 15.3. mám ďaľšiu kontrolu, neviem či to vydržím, som dosť nervózna. ach jo. napíšte niekto, že to tiež zažil a že to nakoniec bolo OK.
Ivet
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: