Vynechání pilulky

Dobrý den, jeli jsme s přítelem na dovolenou a já chtěla oddálit menstruaci, proto jsem začala brát další platíčko, ale hned ten první prášek jsem si vzala asi po 13ti hodinách. Měli jsme sex, ale přítel se neudělal vůbec. Po dovolené jsem menstruaci měla, ale bojím se, že se menstruace nedostaví tento měsíc. Je velké riziko těhotenství? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže jste poté menstruaci dostala a nadále pravidelně užíváte antikoncepci, je obecné riziko otěhotnění minimální, nesouvisí s pozdějším užitím tabletky. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: