Vynechání pilulky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud jsem zapoměla na začátku 3 týdne platíčka užít pilulku a užila jsem jí druhý den s další pilulkou a proběhl pohlavní styk. Mohu být těhotná, i když se dostavila menstruace??

Odpověď odborníka:

Pokud proběhla menses je gravidita nepravděpodobná,přesto pro jistotu bych doporučil gravitest, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Když jídlo pomáhá cítit se lépe
Články: Když jídlo pomáhá cítit se lépe
Každé nádorové onemocnění...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: