Vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se po vysazení antikoncepce může menstruace opozdit. Měla jsem totiž partnera v době menstruace,ale v té době bych měla být stále chráněna antikoncepcí a od té doby už je to něco přes 5 týdnů a stále žádná menstruace. Navíc jsem na ten poslední měsíc změnila asi po roce a půl antikoncepci. Což by mohlo mít taky vliv.

Odpověď odborníka:

Pri zmene antikoncepce muze dojit k posunu menzes i jejimu zpozdeni. Abyste mela naprostou jistotu, udelejte si tehotensky test a v pripade, ze by se menzes ani po vybrani po vybrani dalsiho platicka nedostavila, navstivte gynekologa. Prijemny vecer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x