Vysazení antikoncepce

Dobrý den, vím že se stále ptám, ale pro jistotu a klid duše se potřebuji zeptat. Vysadila jsem antikoncepci po 9letech, a koukám tak na internet a četla jsem zrovna článek že po vysazení a žádné pauze ke snažení otěhotnět může být plod nějak mít následky negativní jako je postiženost a tak, je to pravda? chtěla bych mít jistotu že mé dítě tímto že se snažíme hned od vysazení by nemělo žádné následky.. Děkuji moc Krejčová

Odpověď odborníka:

Uklidněte se,je to naprostý nesmysl, otěhotnět můžete hned v dalším cyklu po vysazení antikoncepce, dokonce u pacientek které mají potíž s otěhotněním se doporučuje antikoncepce na 3 cykly s tím, že po vysazení je větší pravděpodobnost otěhotnění. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: