Vysazení antikoncepce po 20 letech

Je mi 50 let. Po 20 letech jsem přestala brát AK Mirelle. Už dva měsíce se nedostavila menstruace. Mohu otěhotnět dokud se menstruace opět nedostaví? Dekuji.

Odpověď odborníka:

GRAVIDITA V TOMTO VĚKU NENÍ PRAVDĚPODOBNÁ I KDYŽ NE NA 100 PROCENT VYLOUČENÁ. PŘÍJEMNÝ DEN

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: