Vysazení antikoncepce cerazette, absence menstruace

Dobrý den. Před měsícem jsem, po ročním užívání, vysadila antikoncepci Cerrazete. Doposud jsem nedostala menstruaci. Mohu otěhotnět, aniž by se menstruace dostavila? Předem děkuji za odpověď a hezké svátky.

Odpověď odborníka:

Paní Jano, přeji Vám dobrý den. Ano, je možné, že otěhotníte hned v prvním cyklu po vysazení kontracepce a to před první menstruací. Není to však příliš pravděpodobné. Po vysazení hormonů obvykle následuje několik dosti nepravidelných cyklů, které by měly být ovulační (uvolní se při nich vajíčko), ale nemusí. Pokud budou mentr. nepravidelnosti déletrvající nebo se dostaví bolest, vyhledejte svého gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: