Vysazení antikoncepce artizia

Dobrý den, chtěla jsem se s vámi poradit ohledně vedlejších účinků spojených s vysazením antikoncepce ARTIZIA. Užívám ji téměř tři roky a zatím jsem ji vždy dobře snášela (neměla jsem žádné problémy s přibíráním na váze, pletí, špiněním mimo cyklus; jen jsem dostávala měsíčky s pravidelným třídenním spožděním a trvaly jen tři dny). Začala jsem ji brát kvůli dlouhodobému vztahu. V dohledné době bych ji ráda vysadila a zajímalo by mě,jestli mám očekávat, že budu mít nepravidelnou a bolestivou menstruaci, nebo potíže s váhou či pletí? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste takové problémy měla před nasazením antikoncepce, zcela pravděpodobně je můžete opět po vysazení antikoncepce očekávat. Jinak se potíží neobávejte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x