Zamlklé těhotenství v 7tt

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat,byla jsem 4.5.2012 na potratě skrz zamlké těhotenství,a šestinědělí jsme vypočítali že mě má končit 10.6.2012. A 14dní před skončením šestinědělí jsme s přítelem měli pohlavní styk, a máme ho tak 3x za týden.a můj dotaz zí jestli mohu otěhotnět? a pokud ano tak jestli to dítě donosí v porádku?! Děkuji moc za brzkou odpověd

Odpověď odborníka:

Po kyretáži pro zamlklé těhotenství je rozumné 3-4 měsíce neotěhotnět a používat antikoncepci, aby se snížila pravděpodobnost, že další graviditu potká stejný osud. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x